avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces evacuare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces evacuare imobil

am fost dat in judecata pentru evacuare.la instanta de fond au cistigat reclamantii.am facut apel,care sa judecat la Tmb.si am primit comunicarea in care spune asa:admite apelul formulat de apelantii piritii impotriva sentintei civile nr.18550,pronuntata de js.1si schimba in tot sentinta civila apelata in sensul ca respinge actiunea ca neintemeiata.vreau sa stiu ce inseamna aceasta?eu ca apelant pirit am cistigat apelul?.
Cel mai recent răspuns: alexis45 , utilizator 09:56, 15 Iunie 2011
Inseamna ca,in apel,dvs ati castigat procesul,instanta de apel considerand actiunea reclamantilor pe fond ca neintemeiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai percep cheltuieli de judecata daca am castigat partial in apel? Mia3 Mia3 Prima instanta - de fond: \"Solutia pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta......... în contradictoriu cu pârâta ... (vezi toată discuția)
Solutie proces! haller haller Buna ziua! As dori sa mi se explice si mie solutia din [b]apel[/b]. La prima instanta pe fond s-a dat urmatoarea solutie: \\"Solutie: HOT.-Respinge ... (vezi toată discuția)
Ce se judeca in apel? atomol atomol Buna seara! am avut un proces legat de o proprietate , instanta s-a pronuntyat ,pe fond ,am castigat in sensul ca s-a respins cererea reclamantului ,cu drept ... (vezi toată discuția)