avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fond funciar

am un teren de 6000mp in Jilava.Am titlu de propietate din 1995,conf.L.18.in anul 2003 ,primaria a pus in posesie doua persoane.Din 6000mp. la masuratoarea facuta de primarie au iesit 5ooomp.Am dat in judecata persoanele respective,una avind titlu de propietete,cealanta nu.Am cistigat la j.cornetu ,dar au facut apel care se va judeca la tmb.sa facut si expertiza si proba cu martori in favoarea mea.Ce se mai poate intimpla? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:06, 19 Iunie 2011
Va aparati in apel. Este posibil sa solicite o alta expertiza. Angajati avocat .
sunteti sigur ca e apel si nu recurs? din ce relatati legal ar fi sa li se respinga recursul si sa mentina ca legala si temeinica solutia instantei de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu propietatea pe hirtie ! iongiurca iongiurca Va salut cu respect,iata problema mea: ca urmare a cererii facute in 1991 s-a eliberat in 2002 titlu de propietate in care au fost inscrise 3 persoane din care ... (vezi toată discuția)
Art.480 si 111 cod procedura civila sandry sandry buna ziua mostenitorul proprietarului unui case cu 2 apartamente din care unul nationalizat(L.134/1949) si vindut in baza .L.112/1995 in anul ... (vezi toată discuția)
Procura eliberare copie dupa titlu de proprietate melinaR melinaR buna ziua am si eu o intrebare acum citiva ani am vindut impreuna cu sora si fratele meu titlul de propietete e pe numele mamei am facut atunci un ... (vezi toată discuția)