In urma cu 2 ani, am fost implicat intr-un accident de masina ( am dat cu masina peste o femeie in varsta). Nu aveam viteza, nu eram baut, nu era pe trecerea de pieteon. Cert este, ca nu am reusit niciodata sa iau dovada sa pot sa circul. Ultima data, tanti de la procuratura mi-a spus sa merg la Udristei sa rezolv acolo. Din cauza lor mi s-ar intarzia dosarul. MI-a zis ca ei nu au facut inspectia tehnica ( schita tehnica a accidentului) si nici cauza decesului. Si ca daca am sa platesc eu astea se termina dosarul. Eu am mai primit un sfat, sa merg la grefierul de serviciu, sa depun o declaratie prin care sunt de acord sa fiu cercetat in lipsa considerandu-ma nevinovat iar in acest fel ei trebuie sa imi dea dovada pentru permis. In caz ca nu am fost destul de explicit astept intrebari si sfaturi.
nu grefierul iti da dovada de circulatie. tu ar trebui sa te duci la judecatorie si sa faci o cerere prin care soliciti eliberarea unui certificat de grefa din care sa rezulte ca acea cauza inca nu s-a solutionat. dupa ce ai obtinut certificatul de grefa te duci cu el la politie si iti elibereaza dovada de circulatie. declaratia o dai in fata judecatorului la urmatorul termen .
Mergeti la judecatorie si faceti o cerere de eliberare a unui certificat de grefa pt a-l prezenta la politie si a vi se elibera permisul pana la solutionarea cauzei.
Dovada expirata
AlexandruI
Am decis sa scriu ce am patit si sa cer ceva ajutor aici avand in vedere ca sunt cativa oameni specializati sau trecuti prin intamplari asemanatoare. Poate la ... (vezi toată discuția)