avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită AMENDA
Discuție deschisă în Executare silită

AMENDA

Am o amenda de la itm de 10000lei .In acest moment am depus o contestatie dar daca nu voi castiga procesul si nu platesc amenda (nu am cum societatea este nou infiintata) executarea silita vine pe societate sau pe numele administratorului?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:23, 15 Iunie 2011
executarea silita se face impotriva contravenientului. daca firma a fost cea sanctionata atunci impotriva ei se va face executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie lipit cu banda adeziva pe poarta imobilului c_mircea c_mircea Buna ziua, La un moment dat am gasit o amenda de la primarie, pusa pe parbrizul masinii. Am facut contestatie si am depus-o a doua zi la primarie. Peste 2 ... (vezi toată discuția)
Am un srl cu o amenda de la itm pe care nu am platit-o. ce se va intimpla cu srl-ul daca nu voi plati amenda? ContSters26766 ContSters26766 Am un SRL cu o amenda de la ITM pe care nu am platit-o. Ce se va intimpla cu SRL-ul daca nu voi plati amenda? (vezi toată discuția)
Amenda antonyo_74k antonyo_74k In 2003 in august am fost imputernicit de administratorul unei societati comerciale prin procura totala sa-l reprezint in numele lui si pentru el. Societatea ... (vezi toată discuția)