avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna numai dupa 6 luni lucrate??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna numai dupa 6 luni lucrate??

Buna ziua, as vrea sa ma lamuresc si eu in legatura cu problema mea...
Lucrez la o firma din februarie 2011 si acum (iunie) mi-am dat demisia conform art 79 legea 53/2003. Trebuie sa stau 15 zile in preaviz dar as vrea sa stiu daca se poate sa-mi iau si zilele de concediu in aceste 15 zile si daca e adevarat ca 1 luna inseamna 1,75 zile de concediu.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gina_a , utilizator 14:52, 15 Iunie 2011
De obicei cand urmeaza sa se faca lichidarea si mai sunt zile de concediu de odihna neluate, se dau doar banii pentru acele zile.
Poti sa-ti iei concediu dar cu cate zile de concediu iti iei cu atat se prelungeste preavizul, in concluzie ai 15 zile preaviz, ai intrat in preaviz ai facut 5 zile, iti iei CO 5 zile cand te intorci din CO mai ai de efectuat 10 zile preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz radu587 radu587 Buna, As dori sa imi dau demisia de la locul de munca si am cateva intrebari legate de perioada de preaviz. Perioada mea de preaviz este de 15 zile. Eu mai ... (vezi toată discuția)
Intrebare ana.morari ana.morari Buna ziua! As dori sa-mi depun demisia la locul de munca, dar am si concediu de odihna neluat 30 de zile. As putea solicita ca perioada de preaviz de 30 de ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)