avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

Buna ziua! As dori sa-mi depun demisia la locul de munca, dar am si concediu de odihna neluat 30 de zile. As putea solicita ca perioada de preaviz de 30 de zile (functie de conducere) sa fie calculat din acel concediu? (ca sa nu fiu obligat sa mai stau o luna in tara) . multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 11:25, 19 Iulie 2010
puteti sa va dati demisia fara nicio problema...perioada de preaviz nu va afecteaza concediul de odihna neluat si nici invers...mai mult decat atat, angajatorul va va plati la lichidare si contravaloarea concediului de odihna neluat !Succes!
Da, puteti solicita asta prin cererea de demisie.
Daca conducerea firmei accepta, se poate
Preavizul este exprimat in zile calendaristice, si daca conducerea accepta, diferenta zilelor de CO ramase de efectuat vi se vor plati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia si concediul restant cipoaca cipoaca Buna ziua Am urmatoarea problema> Vreau sa-mi depun demisia de la locul de munca (bugetar). As mai avea din concediul de anul trecut de luat 7 zile restante ... (vezi toată discuția)
Preavizul de 15 zile mariamiha mariamiha salut! numele meu este maria ieri mi-am depus demisia de la firma la ca re lucram(am gasit ceva mai bun) intrebarea mea este :cele 15 zile de preaviz sunt ... (vezi toată discuția)