avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... RECUPERARE TAXA POLUARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

RECUPERARE TAXA POLUARE

AM PLATIT IN NOIEMBRIE 2010 LA FINANTE, TAXA DE POLUARE IN VALOARE DE 2700 LEI, PENTRU UN LOGAN DIESEL NOU - 1,5 DCI-85 HP EURO 4, MAI POT RECUPERA TAXA ?
Cel mai recent răspuns: MrFlumf , utilizator 20:33, 15 Iunie 2011
da, chiar azi era un articol pe site aici, despre cum trebuie sa procedam pentru recuperarea taxei
Parca pentru masinile noi nu se poate recupera (inca) taxa. S-a schimbat ceva intre timp?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism second hand Scr3wBall Scr3wBall Am cumparat recent un autoturism din strainatate fabricat in 2002, diesel dar din pacate cu norma de poluare euro 3. as dori sa stiu cum pot sa inmatriculez ... (vezi toată discuția)
restituire taxa poluare logan nou cumparat 2010 m.marinesco m.marinesco Cună ziua, Am cumpărat un Logan nou in anul 2010. Pot cere retsituirea taxei de poluare şi care ar fi temeiul legal? Vă mulţumesc. (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)