avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Poti sa conduci imediat dupa ce ai fost examinat si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Poti sa conduci imediat dupa ce ai fost examinat si declarat "admis" ?

Buna ziua, as avea o intrebare, daca poate cineva, as ruga sa-mi raspunda: O nepoata de-a mea a fost examinata auto azi si declarata "admisa" si i s-a spus sa mearga maine pe la orele 10 sa-si ia dovada de la politie, cum ca a reusit, pe baza careia poate sa conduca masina pana ii vine permisul prin posta. Ea ar vrea sa conduca azi, intrebarea ar fi, are dreptul, are vrea consecinta juridica, risca vre-o sanctiune penala sau contraventionala daca conduce masina pe drumurile publice fara sa aiba dovada si niuci permisul, desi, dupa cum am zis a reusit la examen (ieri sala, azi traseul) ? Multiumesc mult daca ma poate ajuta cineva si va doresc o zi cat se poate de frumoasa :luck:
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:43, 15 Iunie 2011
Da, dar numai după ce intraţi în posesia permisului.
Trebuie sa astepte sa ridice dovada de la politie. Chiar asa de mult nu mai e pana maine, fata de cat a asteptat pana a luat probele.
Treebuie sa astepte pana primeste dovada prin care se atesta reusita la examenul pentru obtinerea permisului de conducere. O zi trece repede.
Chiar daca a reusit daca va fi prinsa in trafic tot conducere fara permis se numeste. O sfatuiesc sa mai astepte sa aiba documentul in mana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis! nixon19 nixon19 Buna ziua, Ieri, 28.01.2011 am sustinut examenul practic de conducere categoria B si am fost declarat ADMIS. Examinatorul mi-a spus ca permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Cum pot continua scoala de soferi? EmanuelG EmanuelG Buna ziua. In timp ce eram inscris la cursurile unei scoli de soferi am fost \"prins\" conducand fara permis intr-o localitate. Spun \"prins\" pentru ca nu ... (vezi toată discuția)
Conducere auto neinmatriculat cu numere false venom2seby venom2seby Buna ziua in 10.2009 am fost prins conducand auto neinmatriculat cu numere false ( de fapt numerele erau rosi expirate(provizorii) ale lui sormea de la o ... (vezi toată discuția)