avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice

Am primit astazi 15.06.2011 Comunicarea de la Parchet prin care imi aduce la cunostiinta ca am fost scos de sub urmarire penala, si mi s-a alpicat sanctiunea cu caracter administrativ a amenzii de 800 lei si obligat la plata cheltuielilor judiciare de 100 lei.
Sumele respective vor fi platite la Trezoreria statului din raza de domiciliu- in 15 zile de la comunicare sau de la primirea raspunsului privind solutionarea plangerii.
Nu am de gand sa fac plangere.
Intrebare: Cand pot merge la Politie sa-mi ridic permisul si ce acte imi mai trebuiesc?
De cand curge termenul de suspendare a exercitarii dreptului de conducere?(pe data de 13.03.2011 am fost oprit in trafic si depistat sub influenta bauturilor alcoolice).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: 01iulian , utilizator 11:39, 16 Iunie 2011
Soliciti in scris sa ti se comunice solutia pe care o duci la politie directia circ ulatie unde vei solicita permisul. Acolo vei afla la ce data se ridica permisul.
Da, am primit comunicarea prin posta
Daca ati primit deja comunicarea atunci mergeti la politie cu ea si solicitati permisul.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nup pentru refuz de probe biologice, recuperare permis ContSters179979 ContSters179979 Buna ziua. Am fost cercetat pt. \\"refuz de probe bilogice\\"(eu ma aflam la volan,cu motorul oprit,sub influenta bauturilor alcoolice,fara sa conduc). Dupa ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto barbudan barbudan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa clarific situatia in care ma gasesc. In anul 2010 pentru \\"neacordare prioritate\\" pietoni, mi s-a suspendat ... (vezi toată discuția)