avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Act aditional prelungire contract chirie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Act aditional prelungire contract chirie

Buna seara.Va rog sa ma lamuriti cum redactez un act aditional de prelungire a perioadei contractului de chirie.Daca se poate mai in detaliu.
Ulterior mi-am schimbat numele prin casatorie.
Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Lulica , utilizator 16:41, 16 Iunie 2011
Simplu....
Se intituleaza ACT ADITIONAL NR.... din data de ......la contractul de inchiriere nr... incheiat la data de .....
intre:
Numele proprietar,
Nume chirias( aici specificati ca ati dobandit alt nume in urma casatoriei)...
Si apoi specificati ca se va prelungi perioada de valabilitate a contractului de inchiriere pana la data de......
Inainte de a incheia acest act aditional, daca contractul a expirat, ar fi bine ca propietarul sa se intereseze la administratia financiara... unele administratii cer un contract nou in locul celui expirat.
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2011
Lulica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional contract de chirie alinmanolache alinmanolache Buna seara.Va rog sa ma lamuriti cum redactez un act aditional de micsorare a valorii contractului de chirie.Daca se poate mai in detaliu.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Modificare contract de inchiriere locuinta telenar telenar Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament pe care l-am inchiriat (cu contract inscris la fisc) unei persoane pe durata de 1 an, 31 august fiind data ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere mihaela495 mihaela495 Buna ziua, In calitate de proprietar (persoana fizica) am incheiat un contract de inchiriere cu un chiras (PJ). Contractul a fost inregistrat la Finante si ... (vezi toată discuția)