avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale modificare contract de inchiriere locuinta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

modificare contract de inchiriere locuinta

Buna ziua,

Sunt proprietarul unui apartament pe care l-am inchiriat (cu contract inscris la fisc) unei persoane pe durata de 1 an, 31 august fiind data expirarii perioadei de inchiriere.
Chiriasul doreste sa o adaugam in contractul de inchiriere si pe sotia lui (s-a casatorit de curand).
De comun acord dorim si prelungirea inchirierii pe inca 1 an, pastrand clauzele contractului initial.
Aceste modificari se pot face prin cat aditional sau trebuie schimbat contractul de inchiriere?
Prelungirea contractului o pot face acum, inainte de expirarea perioadei initiale de 1 an (pentru ca in luna septembrie eu nu voi fi in tara)?

Va multumesc,

Cel mai recent răspuns: telenar , utilizator 11:43, 10 Iulie 2012
Orice modificare ,fata de clauzele initial negociate si asumate de catre parti,se realizeaza prin act aditional care face parte integrata din contractul de locatiune
Daca partile convin,actul aditional se poate incheia si anterior decaderii termenului initial convenit
multumesc pentru raspunsul prompt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias vs. proprietar - vanzare apartament in timpul perioadei contractuale nicu_nae68 nicu_nae68 Solicit sprijinul si ajutorul d-voastra pentru a rezolva aceasta situatie delicata. .In calitate de chirias am un contract de inchiriere pe 1 an ... (vezi toată discuția)
Act aditional la un contract de inchiriere bogdan27 bogdan27 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un act aditional la un contract de inchiriere a locuintei in care sa se stipuleze ca proprietarul este de acord ca ... (vezi toată discuția)
Exista o alta forma de contract similara cu contractul de inchiriere/locatiune ursuletulpanda ursuletulpanda Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate incheia un alt tip de contract care sa fie similar cu contractul de inchiriere/locatiune. In opinia mea contractul de ... (vezi toată discuția)