avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Diferenta sume intre forumular oferta si centralizator ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Diferenta sume intre forumular oferta si centralizator oferta

Am urmatoarea speta... Suma trecuta de catre o societate in formularul de oferta este intr-un anumit cuantum iar in centralizatorul ofertei(anexa si cerinta obligatorie la procedura) este trecuta o alta suma, mai mare. Trebuie sa mentionez ca, refacand calculele din tabelele anexate, ce conduc la calculul din formularul de oferta, am depistat o greseala matematica care a condus la suma finala ofertata. Urmare solicitarilor de clarificari, societatea a raspuns ca oferta lor finala este cea din centralizator nu cea din forumlarul de oferta. Intrebarea mea este ... cum credeti ca ar trebui sa procedez mai departe in atribuirea contractului?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 17:18, 24 Iunie 2011
care este criteriul de atribuire al ofertei? pretul cel mai scazut?.... atunci luati in considerare o oferta eligibila care are pretul cel mai scazut dintre cele depuse.
Va multumesc frumos pentru raspuns. Criteriul era pretul cel mai scazut si am procedat exact cum ati spus si dvs.
Singura mea nedumerire era daca nu cumva se incadreaza la eroare aritmetica si merge corectata pentru a fi eligibila...
Tocmai am vazut un punct de vedere ANRMAP. Formularul de oferta este expresia propunerii financiare. Modificarea propunerii financiare se incadreaza la art.79, alin.3 din HG 925. Exceptiile in care se accepta modificarea sunt doar neconcordantele intre pretul unitar si pretul total si discrepantele intre litere si cifre. Daca modificarea ofertei nu se incadreaza la cele 2 exceptii, trebuie respinsa conform art.79, alin.3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare erori aritmetice creatza_70 creatza_70 Buna seara! Am intocmit o oferta financiara si mi s-a comunicat de catre AC ca am gresit la calculul devizului oferta. Uitandu-ma acum peste calcule, ... (vezi toată discuția)
Corectarea ofertei financiare zinates zinates ne confruntam cu urmatoarea problema De multe ori anexele la formularul de oferta financiara contin greseli -suma preturilor unitare nu este aceeasi cu ... (vezi toată discuția)
Modificare clasament ibitza78 ibitza78 In cazul in care se constata ca o oferta financiara contine erori aritmetice, se poate modifica oferta chiar daca se modifica si clasamentul ... (vezi toată discuția)