buna,
mai am cateva nelamuriri.sunt II neplat de tva...comert ambulant in targuri,in respectivele targuri ma deplasez cu masina,nu decontez benzina,trebuie sa fac foaie de parcurs?in cazul unui control imi va cere acest document?
in gestiune imi inreg marfa pe baza NIR-urilor,cineva mi-a zis ca sunt obligata sa am si aviz de insotire a marfii.fiind pfa ...este adevarat?
va multumesc f mult pt lamuriri
o zi buna!
cu privire la avizul de insotire a marfii da aveti obligatia sa aveti , dar in ceea ce priveste foaia de parcurs nu ati mentionat dac masina este inscrisa pe PFA sau pe particulara
este particulara....deci nu trebuie sa am foaie de parcurs ? aviz nu am facut deloc pana acum...numai nir-uri si bon de consum...trebuie sa le fac pe toate din urma? :)
multumesc
Cheltuieli transport
breman
Sunt PFA si ma ocup cu comert, iar transportul mi-l fac singur cu masina personala. Cum pot sa-mi scot cheltuielile de transport? Am inteles ca bonul de ... (vezi toată discuția)
Control acte
buna seara,
as vrea sa stiu ce acte trebuie sa am la mine in cazul unui control?am o II;comert ambulant in piete targuri...adica trebuie sa-mi car toate ... (vezi toată discuția)
Combustibil
luciapap
Buna ziua,bonul de benzina se inreg in ct 3022 sau direct in ct de chel 6022?
Unii sustin ca trebuie sa il trecem in 3022 si apoi pe 6022, altii direct pe ... (vezi toată discuția)