avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... control acte
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

control acte

buna seara,
as vrea sa stiu ce acte trebuie sa am la mine in cazul unui control?am o II;comert ambulant in piete targuri...adica trebuie sa-mi car toate actele/registru de casa de gestiune?sau este suficient sa am facturile pe marfa plus receptiile si bunurile de consum?
va multumesc pentru raspuns
Trebuie sa aveti actele de provenienta a marfurilor si dovada ca ele sunt inregistrate in gestiunea dvs ( NIR-ul)
fiind pfa(nepl.de tva) ...am nevoie si de aviz de insotire a marfii?sau doar de NIR-uri?
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foaie de parcurs? buna, mai am cateva nelamuriri.sunt II neplat de tva...comert ambulant in targuri,in respectivele targuri ma deplasez cu masina,nu decontez benzina,trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pfa comert in piete,standuri dalia.brindas dalia.brindas Buna ziua! sunt pfa de aprox 1 luna, fac comert cu produse cosmetice si de curatenie in standuri,piete. Produsele sunt aduse din Italia pe baza de bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Aviz buna ziua, va rog sa ma lamuriti in legatura cu avizul de insotire a marfii.am intr.indiv. comert ambulant in targuri.eu am marfa pe mai multe facturi,am ... (vezi toată discuția)