avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA comert in piete,standuri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA comert in piete,standuri

Buna ziua! sunt pfa de aprox 1 luna, fac comert cu produse cosmetice si de curatenie in standuri,piete.
Produsele sunt aduse din Italia pe baza de bon fiscal din supermarket. Mentionez ca sunt neplatitoare de TVA.Mi-am achizitionat casa de marcat,jurnal de vanzari respectiv cumparari, nota de receptie, raport de gestiune zilnic, aviz de insotire a marfii si registru unic de control.Intrebarea mea este urmatoarea: in piata ce documente trebuie sa am concret la mine? Multumesc
Cel mai recent răspuns: iubestedariarta , utilizator 10:41, 2 Iunie 2011
Actele de provenienta pentru marfa, copie CUI, copie certificat constatator(cel cu avizale)registrul unic de control
Notele de receptie,rap. gestiune,reg. casa..cred ca e suficient..restul la sediul PFA...:D.
nu puteti vedeti codul caen pe care il aveti si cititi nomenclatorul ce produse puteti vinde, se practica dar legal nu puteti vinde in piata asa ceva, ce ciudat, va rog sa reveniti ce cod caen aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comis voiajorul trebuie sa elibereze bon fiscal?dar ce este el ,conform legii? Faneegean Faneegean Stimati consultanti, Doresc sa desfasor o activitate de vanzari directe,din usa in usa .In felul acesta intentionez sa vand ... (vezi toată discuția)
Vanzare in targuri si piete utilizator5555 utilizator5555 Pentru a putea comercializa detergenti si alte produse pentru curatenie in targuri si/sau piete care ar fi procedura? -am inteles ca ar putea corespunde codul ... (vezi toată discuția)
Infiintare af si comert cu produse second hand. DeeaRaina DeeaRaina Buna ziua, As dori sa ma lamuriti la urmatoarele: 1. Am nevoie de curs de calificare in domeniul comertului in cazul in care vreau sa imi fac AF pentru a ... (vezi toată discuția)