buna ziua,
va rog sa ma lamuriti in legatura cu avizul de insotire a marfii.am intr.indiv. comert ambulant in targuri.eu am marfa pe mai multe facturi,am facut NIR-uri si bonuri de consum si am inteles ca trebuie sa fac si avize de insot a marfii.ce trebuie sa scriu pe ele?exact marfa si cantitatea pe care o am la mine in targ?si ce fac cu ele/treb inreg undeva?
va multumesc pt raspuns
o zi buna!
Pe avizul de insotire al marfii treceti exact marfa pe care o luati cu Dvs. in targul respectiv. Acest document va poate fi cerut in cazul unui control. Trebuie sa aveti cu Dvs. si documentele de provenienta ale marfurilor respective.
Nu, daca nu aveti vanzare in ziua respectiva, avizul va fi documentul de insotire al marfii la intoarcere. Completati un alt aviz numai in cazul in care marfa nu mai corespunde cu avizul initial.(un fel de document justificativ pe timpul transportului). :)
Foaie de parcurs?
buna,
mai am cateva nelamuriri.sunt II neplat de tva...comert ambulant in targuri,in respectivele targuri ma deplasez cu masina,nu decontez benzina,trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Control acte
buna seara,
as vrea sa stiu ce acte trebuie sa am la mine in cazul unui control?am o II;comert ambulant in piete targuri...adica trebuie sa-mi car toate ... (vezi toată discuția)