avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariata in concediu crestere copil - societate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariata in concediu crestere copil - societate comerciala in lichidare

sunt in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani, copilul imi este bolnav si m-i s-a prelungit concediul cu inca un an.am beneficiat de bani de maternitate de la 4 firme( lucr.cu jumat.de norma la fiecare) , dar una dintre firme este in lichidare.
la primaria de domiciliu trebuie sa duc copii dupa deciziile de suspendare de activitate a copilului pana la 3 ani dar de la firma in lichidare nu am cum sa fac decizia fiindca nu are stampila.adeverinta privind veniturile ce le-am avut cum o voi completa? veniturile de la firma in lichidare le voi mai trece in adeverinta?

Alte discuții în legătură

Completare adeverinta cic gina2010 gina2010 Buna ziua cum se va completa adeverinta ref. la veniturile realizate pe ultimele 12 luni, tinand cont ca salariata, care se afla in primul concediu pentru ... (vezi toată discuția)
Adeverinta crestere copil manolacheflorentina manolacheflorentina va rog sa mi dati o mana de ajutor: - un salariat care are contr.de munca cu 8 ore si inca 5 cu 2 ore si urmeaza sa intre in concediu de crestere copil pana ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate dupa concediu crestere copil cristinagradinaru cristinagradinaru Buna ziua, Va rog sa ma indrumati si pe mine cum sa rezolv urmatoarele situatii: In data de 08.02.2014 am nascut; pe data de 08.01.2015 trebuia sa ma intorc ... (vezi toată discuția)