avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... debit- societate recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

debit- societate recuperari creante

in 2006 ca sa ii fac pe plac prietenei mele de atunci am cumparat de la [editat] 2 telefoane in valoare de 2800 ron.am dus adeverinta de la munca si mi s-a spus ca trebuie sa achit 100ron /luna timp de 1 an.mi-a venit si un sms pe telefon sa ma duc sa ridic cardul de cumpraturi?eu nu aveam stiinta de asa ceva .zilele trecute mi-a venit de la [editat] o ssomatie prin care tre sa achit 4900 ron.ce sa fac?stie cineva un avocat din constanta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Wladelu , utilizator 09:40, 21 Iunie 2011
Cand ati platit ultima rata?
Acea firma de recuperare pe care ati invocat-o, este abuziva prin faptul ca v-a somat sa platiti o creanta la valoarea de 4.900 lei. In principiu, nu ar trebui sa raspundeti, adica sa nu platiti, dar intrebarea care mi-o pun si v-o pun... ati platit acele telefoane in coditiile stipulate de acel contract incheiat cu magazinul [editat], adica ati platit lunar suma de 100 de lei?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
daca va cer 4900 sunt sigur ca ati uitat de platiti telefoanele si prietena dvs de atunci sigur nu va mai da nici un ban sa le platiti acum, de n ori mai scump.
aveti de ales, fie mergeti va reparati greseala si va invatati minte fie mai stati ceva timp cat sa creasca bine creanta si sa aiba ei ce executa mai apoi.
Daca va puneti intrebarea ce ? ganditiva la viitor, chiar credeti ca nu vor gasi nimic ?
Buna ziua

interventie moderator

Rog frumos userii care au folosit denumirea unor societati/nume, in postarile lor, sa le stearga (accesati optiunea editare).
Multumesc si eu.
in 2008 septembrie.eu am platit cca 3000 ron .ei vor sa le platesc dobanda la un card de credit pe care nu l-am vazut niciodata si despre care am luat cunostinta acum ca l-as avea.

Alte discuții în legătură

Descoperire card neachitata ana7maria82 ana7maria82 Am o descoperire de card in valoare de 5000 ron la banca Transilvania facuta de o firma la care lucram.Firma si-a inchis punctul de lucru, iar eu am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog cu raspuns urgent - datorie prescrisa sau nu? krisz09 krisz09 buna ziua pentru toti problema este urmatoare in 2008 am facut un contract credit de 3500ron si am platit cateva timp dupa urma nu am mai platit. am fost ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, am un card de cumparaturi facut prin [editat[;intre timp, contractand un credit ipotecar in valuta, nu am mai putut achita si rata lunara pt acel ... (vezi toată discuția)