avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... descoperire card neachitata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

descoperire card neachitata

Am o descoperire de card in valoare de 5000 ron la banca Transilvania facuta de o firma la care lucram.Firma si-a inchis punctul de lucru, iar eu am ajuns in imposibilitatea de a plati dobanda lunara.momentan nu am nici un venit si de un an de zile nu am reusit sa pun nici un ban pe card.As dori sa stiu ce pot sa fac in situatia de fata.Am inteles ca suma de achitat a ajuns la 6100 ron.Ce se poate intampla in cazul in care nu achit aceasta suma?Cum as putea sa fac sa nu mai creasca?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:24, 9 Decembrie 2010
Creditorul,cu scopul legitim de recuperare debit ,va desfasura procedura executarii silite asupra bunurilor dvs mobile/imobile/conturi bancare/drepturi de natura salariala
Puteti sa faceti sa nu mai creasca ,numai prin acoperirea debitului acumulat
Platiti doar dobanda lunara pe care o puteti afla mergand la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce-mi poate face banca daca nu mai pot sa achit creditul ? ionescu gabriela ionescu gabriela Sotul meu are un credit de nevoi personale in valoare de 5000 euro /10 ani. A platit aprox. 1000 euro+dobanda aferenta. Acum este in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca Adryana18 Adryana18 Buna seara, Daca am credit la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp si am un card la o alta banca pe care nu am nici un ban in momentul de fata, ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari , comisioane si penalitati yoona yoona in urma unui credit la Banca pe care nu l-am mai putut achita in urma reducerilor din salarii, o firma de recuperari imi dubleaza aproape suma si ma ameninta ... (vezi toată discuția)