avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Structuri cu atributii specifice - art. 18 din OUG nr. ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Structuri cu atributii specifice - art. 18 din OUG nr. 162/2008 privind transferul ansamblului de atributii si competente exercitate de Ministerul Sanatatii Publice catre autoritatile administratiei publice locale

buna ziua! poate sa imi explice cineva art.18 alin.1, lit.a " asigurarea managementului asistentei medicale prin structuri cu atributii specifice in acest domeniu" din OUG nr.162/2008 privind transferul ansamblului de atributii si competente exercitate de MS catre administratiile publice locale (preluarea spitalelor) Am citit legea spitalelor si "prin structuri cu atributii specifice in acest domeniu" In acest sens prin hotararea CL, expunerea de motive, raport de specialitate, se aproba aceste structuri( se nominalizeaza reprezentantii potrivit art.186 alin2 din Legea nr.95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii? am dreptate?

Alte discuții în legătură

Manager spital si sef sectie AndreiPopescu79 AndreiPopescu79 Buna seara. Am cateva nelamuriri: Managerul unui spital este sau nu functionar public? Seful unei sectii din spital este sau nu functionar public? Ma refer ... (vezi toată discuția)
Promovare ContSters339206 ContSters339206 Sunt operator date in cadrul Spitalului Judetean in serviciul Statistica si informatica ,am terminat in anul 2009 facultatea de Relatii Economice ... (vezi toată discuția)
Eliberare comitet director zzenovia zzenovia Imi cer scuze pentru relatarea prea lunga,dar ne aflam intr-o situatie dificila . Actiunea se petrece intr-un spital public. Conform art.183 din Legea ... (vezi toată discuția)