avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... denumire asociatie ONG in 3 limbi
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

denumire asociatie ONG in 3 limbi

Buna
M-ar interesa daca este posibil ca sa inregistrez o asociatie cu 3 denumiri diferite (limba romana, engleza, maghiara). Si daca da cum se procedeaza si unde pot gasi formular de cerere pentru acordarea disponibilitatii denumirii.
Multumesc anticipat raspunsurile
Cel mai recent răspuns: negreanu_robert , utilizator 12:35, 26 Iunie 2011
=D>
termenul de raspuns este de 10 zile prin posta si 6 personal.


În vederea rezervării denumirii, este necesară completarea unei cereri (model în Anexa la Ordinul Ministrului Justiţiei nr. 954/2000) şi ataşarea dovezii în original a achitării tarifului de 5 RON, la orice unitate a Trezorerie, în contul 20360150-„Alte venituri”(noua clasificaţie a indicatorilor privind bugetul de stat a fost aprobată prin Ordinul Ministerului Finanţelor Publice nr. 1954/2005).
Cererea se depune la Registratura generală a Ministerului justiţiei ori se transmite prin poştă, termenul de soluţionare fiind de 6 zile de la data primirii cererii.
Pentru informaţii procedurale şi eliberarea dovezilor de disponibilitate a denumirii este organizat program cu publicul la nivelul Serviciului comunicare şi relaţii publice, de luni până vineri între orele 10,00-12,00 iar marţea şi joia şi între orele 14,00-16,00.


Multumesc pentru ajutor si pentru indrumari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie culturala sanda1956 sanda1956 1. De unde obtin formularul pentru obtinerea dovezii de disponibilitate a numelui asociatiei? 2. Sediul as. va fi intrun local al primariei. Ce acte ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume la o asociatie sportiva dodikyo dodikyo Buna ziua. Am o asociatie sportiva, care a fost infiintata in 2010 si functioneaza si in momentul de fata. As dori sa schimb numele asociatie. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Rezervare nume partid mircea2010 mircea2010 Sunt interesat de conditiile si procedurile pentru rezervarea denumirii si procedura inregistrarii unui partid! Nu stiu daca am ales categoria si forumul ... (vezi toată discuția)