avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprinderea individuala are voie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprinderea individuala are voie

O intreprindere individuala are voie sa lucreze cu institutii ale statului gen primarie, scoli?
De ce va intreb, vreau sa-mi deschid un magazin cu articole de imbracaminte si am sa incerec sa comercializez produse si la aceste institutii.
cum ar fi mai bine sa-mi deschid o intreprindere individuala sau un srl ,precizez ca aceste produse le iau cu factura cu tva
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 18:26, 16 Iunie 2011
Modul de organizare il alegeti dvs. Intreprinderea va avantajeaza ca si costuri de constituire si daca nu veti avea angajati multi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Af sau srl OleacuMihai OleacuMihai As dori sa deschid un mic magazin mixt intr-o localitate de langa Bucuresti pe care sa-l administrez eu si familia ,sotia si mama. Va rog sa-mi dati un sfat ... (vezi toată discuția)
Pfa sau intreprindere familiala? Cygni7 Cygni7 Buna ziua, doresc sa desfasor urmatoarele tipuri de activitati si nu stiu ce este mai bine sa aleg, care sunt avantajele pfa-ului vs intreprindere familiala in ... (vezi toată discuția)
Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)