avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit datorie la finante..
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

datorie la finante..

Buna. am o datorie la finante cum am avut autorizatie PF.Intentionez sa o platesc anul acesta,,dar intrebarea mea e urmatoarea...pot sa fac scoala de soferi,,, s-au sa ma marit daca am datoria respectiva?????#-o au legatura intre ele????? multumesc mult anticipat.......:rolleyes:
Cel mai recent răspuns: emy23 , utilizator 17:02, 16 Iunie 2011
tare intrebarea =D>

poti sa te mariti si daca ai datorii la Fisc insa nu mai oferi idei guvernantilor :)
:giggle: tac si nu mai spun nimic.....dar scoala de soferi???? pot sa o fac???? multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consens themis themis [b]CONSENS O pereche, la o masă În restaurantul plin. Ea: - Costele,.. hai acasă... El (privind la chelner): - vin... [/b] (vezi toată discuția)
Cand pot sa dau examen scoala de soferi cristikitara cristikitara am fost condamnat pt alcool la 8 luni cu suspendare cu hotarare definitiva pe 28 mai 2007,acum ma agit ca un nebun sa-mi anuleze permisul pt. ca politia inca ... (vezi toată discuția)
Instructor independent pfa stelutza_tl stelutza_tl Buna ziua, Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri....va rog. Sotul meu si-a luat atestatul pentru instructor auto atestat ( vrand sa ... (vezi toată discuția)