avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea minorului

buna ziua as dori sa stiu daca minorul este incredintat mamei sau tatalui depinde de caz parintele poate parasi tara cu minorul fara semnatura celui de-al doilea parine? multumesc
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 17:59, 16 Iunie 2011
Da,daca minorul i-a fost incredintat printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate trece vama un minor corina0 corina0 as dori sa stiu si eu cum poate un copi de 17 ani sa iese din tara cu sora mai mare , aceasta fiind majora, iar parintii fiind divortati , copii incredindati ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a scoate un copil minor din tara sorin77 sorin77 Buna ziua sa avea si eu o intrebare,o lamurire mai bine spus.Sunt divortat si am o fetita de 6 ani care afost incredintata mamei,iar eu am dreptul la un ... (vezi toată discuția)
Plecare definitiva fara semnatura tatalui Mary355 Mary355 Buna am incredintarea minor,dar din pacate pentru viza definitiva de plecare din tara ni s-a cerut acordul tatalui.Daca tatal nu este in tara aparind doar ... (vezi toată discuția)