Buna ziua,ma confrunt cu o problema de vreo 8 luni de zile care se pare ca nu are solutie din cauza incapatanarii unui om.Pe scurt, asociatia de propprietari m-a dat in judecata in 2009 pentru penalitati, proces pe care ulterior l-am castigat, adica pe 19 ian 2011.Din luna octombrie anul trecut imi apare lunar ca si restanta la intretinere suma de 169 lei la care s-au perceput penalitati.Mi s-a spus ca reprezinta onorariu avocatului asociatiei.Eu i-am spus ca doar la sfarsitul procesului si daca instanta ma obliga platesc.In hotarare nu scrie ca trebuie sa platesc cheltuieli de judecata.Consultand noul avocat al asociatiei mi s-a spus ca trebuie sa platesc acea suma de bani daca nu este specificata in hotarare.Am facut cerere la asociatie cu copie dupa hotatare,nu am primit raspuns,am mers cu notificare de la avocat, nu s-a rezolvat nimic .Legal toata lumea imi da dreptate,dar acea suma nu dispare si se percep penalitati in continuare.Am inteles ca pot face plangere penala.Cum se procedeaza?
Ps Motivez indarjeala mea de a plati aceasta suma deoarece am mai platit niste sume repezentand onorariu avocat desi nu am avut proces cu asociatia pe motiv ca avedam mai mult de plata la intretinere.
dar chiar nu trebuie sa achitati acele cheltuieli daca nu sunt inserate in hotararea judecatoreasca. plangere penala pt savarsirea infractiune de inselaciune puteti depune la politie.
Copie de pe hotarare puteti obtine si dvs cu o cerere simpla adresata arhivei instantei care a pronuntat-o. Trebuia totusi sa o aveti si dvs , intrucat va fost comunicata.
Daca tot insista sa platiti acea suma, faceti o sesizare la uniunea Asociatie de proprietari, precizandu-i si administratorului ca daca nu inceteaza cu sicanele, veti solicita suspendarea dreptului de a mai fi administrator de asociatie.
Hotararea o am, am dat o copie insotita de o cerere si la asociatie,dar presedintele refuza cu toata fiinta lui sa stearga acea suma si mi-o cere in continuare.Inclusiv astazi cand am platit intretinerea si imi apare pe chitanta restanta la intretinere , desi sunt la zi cu plata.Mi-a zis ca el nu o sterge si ca acolo ramane ca el a taiat chitanta.Unde pot face plangere si cum sa procedez caci acest om m-a disperat.