avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile libere neplatite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile libere neplatite

Buna seara,
Va rog sa-mi comunicati in ce conditii angajatorul are voie sa trimita angajatii in zile libere neplatite.Precizes faptul ca in companie s-au cerut normari cu numarul personalului existent in fiecare punct de lucru, cu numarul de trimiteri si de activitati prestate de fiecare salariat din fiecare punct de lucru, normare care nu s-a definitivat.
Va multumesc. :(
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:15, 17 Iunie 2011
Potrivit noului cod al muncii angajatorul pentru motive economice bine justificate poate apela la reducerea programului saptaminal de lucru de la 5 la 4 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz zile libere /total de ore Petrutt Petrutt Buna ziua ,lucrez la o companie unde programul de lucru este de o saptamana 6h iar a2a saptamana este de 8h unde se lucreaza un weekend pana la ora 14 iar ... (vezi toată discuția)
Statut zile libere legale lordico lordico O întrebare cu două părți: zilele libere legale, atunci când pică în timpul săptămânii, sunt plătite sau nu? Dacă da, poate angajatorul să spună ... (vezi toată discuția)
Concediul medical trebuie recuperat conform legii? EmmaM EmmaM Buna ziua, lucrez intr-o companie cu orar continuat 24/24, am avut 5 zile de concediu medical, dintre care doua picând sâmbăta respectiv duminica, cand eu ... (vezi toată discuția)