avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cheltuieli foarte mari pt. exec. silita
Discuție deschisă în Executare silită

Cheltuieli foarte mari pt. exec. silita

Cum sunt stabilite preturile pe care le pot impune executorii?
Se poate ca o "editere proces-verbal de constatare" (adica o hartie )sa coste 100 ron + tva ?
in cat timp trebuiesc platite sumele solicitate de catre executor?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: imeime , utilizator 21:27, 16 Iunie 2011
Astea sunt tarifele percepute. Acum stiti si dumneavostra ca era mai bine sa nu se ajunga la faza asta. Incercati sa achitati cat mai repede.
george_neagu a scris:

Acum stiti si dumneavostra ca era mai bine sa nu se ajunga la faza asta. ...

Pai si cum trebuia sa fac!? sa-i sparg capul debitorului....!
Am avut un proces, am castigat, am ajuns la un executor si acesta m-a pus la plata... cuum adica era mai bine sa nu se ajunga aici...!!??
Va rog un raspuns competent !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chelt. executare silita foarte mari imeime imeime Am o hotarare judecatoreasca investita cu form. exec. pentru drepturi salariale. M-am adresat executorului de un an de zile incheiat. Nu s-a rezolvat nimic si ... (vezi toată discuția)
Executare silita - onorariu executor z3usss z3usss cum se calculeaza onorariul unui executor judecatoresc la momentul de fata pentru o sulta rezultata in urma unui partaj?? este 10 la suta din suma datorata + ... (vezi toată discuția)
Raspunde cineva sper: tarif pentru punerea in posesie fofoloncescu fofoloncescu buna ziua! in urma unui partaj judiciar cu finaliatea dorita de mine, plata sultei catre restul subiectilor, am ramas cu niste terenuri. Procesul e finalizat ... (vezi toată discuția)