avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ce acte trebuie pt. comert stradal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

ce acte trebuie pt. comert stradal

vreau in sezon sa fac o afacere stradala si nu stiu ce acte trebuie sa am la mine si autorizati. vreau sa vind intr o statiune montana diverse suveniruri. multumesc si sunt bine venite ori ce sfat
Cel mai recent răspuns: Tiberius_cc , utilizator 21:51, 16 Iunie 2011
Iti trebuie autorizatie de la Primaria unde vrei sa iti desfasori activitatea.Acea autorizatia o sa fie valabila pe o perioada determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de vanzare cu amanuntul permanenta CiureaMariana CiureaMariana As dori sa vand cu standul in diverse locuri publice din capitala(ex. pe trotuar,in parc,piete) diverse suveniruri,obiecte specifice de sarbatori.Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie - riscuri achizitie teren si imobil la rosu ipotecate niculina_ina niculina_ina Vreau sa cumpar o casa dar am niste nelamuriri.Din acest motiv va cer ajutorul. Vanzatorul a cumparat acum cativa ani o casa veche cu teren printr-un credit ... (vezi toată discuția)
Norme europene pt comert stradal(forneti) BO BO BUNA! mi-ar putea spune cineva ce norme sunt pt deschiderea unui chiosc pt fornetti? ca la noi in oras unele au chiuveta si wc altele nu.multumesc! (vezi toată discuția)