avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... disponibilizari personal M.A.I.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

disponibilizari personal M.A.I.

Sunt cadru militar la o unitate din M.A.I. In luna mai am intrat in concediu de crestere a copilului in varsta de pana la 1 an. Intre timp superiorii mei au propus radierea postului ocupat de mine in statul de organizare, lucru ce s-a intamplat deoarece functia incadrata de mine nu mai exista in noile state de organizare. suneti-mi, va rog, daca este posibil sa se intample acest lucru si unde se prevede exact situatia celor aflati in concediu de cresterea copilului in afara articolelor din O.U.G. 111/2010 pentru a urma calea legala.
Cel mai recent răspuns: andreea011 , utilizator 12:53, 17 Iunie 2011
Da este posibil ca un post sa fie restructurat in timpul concediului pentru cresterea copilului. Angajatorul poate decide concedierea salariatului în situaţia în care locul de muncă ocupat este desfiinţat ca urmare a dificultăţilor economice
legea 111/2010 spune ca angajatorul nu poate intrerupe raporturile de serviciu pentru perioada cat persoana se afla in aceasta situatie. Perioada se extinde o singura data pentru sase luni de la intoarcerea la serviciu. nu stiu ce este prevazut in codul muncii in legatura cu acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post in concediu de crestere copil Mara1234 Mara1234 Buna ziua, Inainte de a intra in concediu de crestere copil de 1 an, am fost angajata la o firma privata, intr-o pozitie manageriala (desi nu am avut ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa revenirea din concediul de cresterea copilului alexcarmen alexcarmen Buna seara! Sunt o graviduta de 18 saptamani in cm pt risc de avort,angajatorul a angajat o alta persoana pe pozitia ocupata de mine anterior(nu stiu daca pe ... (vezi toată discuția)
Situatie ciudata intoarcere servici dupa concediu de crestere copil miliapopa miliapopa Buna ziua, As vrea sa obtin un punct de vedere legal cu privire la situatia in care ma aflu...Acum 2 ani am nascut, pe postul meu a fost angajata o persoana ... (vezi toată discuția)