avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... act de imprumut intre persoane fizice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

act de imprumut intre persoane fizice

O hartie semnata intre doua persoane are valabilitate juridica?
Daca are cum poate fi atacata?
boby78 a scris:

Am primit niste bani dar nu se specifica in hartie ca trebuiesc returnati doar ca sunt sub forma de imprumut.Ca X imprumuta pe Y cu suma Z.Asta este scris.
Multumesc,

Claudiu


Oricand, creditorul dvs. va poate trimite o notificare prin care ar putea sa va puna in intarziere si sa va solicite returnarea sumei imprumutate (banuiesc faptul ca aceasta era dilema dvs.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani dati fara acte legale daniela_b daniela_b am imprumutat in luna septembrie o cunostinta cu 1500 ron si 350 E,si ma tot amana cu returnarea sumei,mentionez ca nu am facut nici un act oficial si nici ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut Ionionescu1767 Ionionescu1767 Buna ziua. Va solicit ajutorul intr-o problema incurcata. Persoana fizica \\" A\\" a facut un contrat de imprumut pentru o suma de 20K pentru persoana ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut fara data de expirare si fara garantii Ki24 Ki24 Buna ziua, Am o hartie de mana de la fostul meu sot, scrisa in timpul casatoriei. In aceasta declaratie este me tionat faptul ca sotul meu a luat de la ... (vezi toată discuția)