avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2221 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intreprindere individuala sau srl
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intreprindere individuala sau srl

intreprinderile individuale pot lucra cu institutii ale statului ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:02, 17 Iunie 2011
Cel mai indicat ar fi sa adresati intrebarea institutiei cu care doriti sa colaborati.
Puteti lucra cu institutii ale statului, numai ca exista un impediment. Pentru intreprinderile individuale nu se poate deschide cont la Trezorerie. Iar aceste unitati la care va referiti, au contul deschis numai la aceasta. Cum veti incasa sumele de bani care vi se cuvin? Cred ca nu vor accepta un contract in aceste conditii. Ar fi bine sa discutati inainte acest aspect. Sau daca nu aveti infiintata inca intreprinderea individuala, optati pentru o alta forma de constituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Split tva 2019 ionela11 ionela11 Buna dimineata, Am verificat pe site la ANAF si firma mea aplica split TVA de la 01.04.2019. Cand vreau sa aflu ce cont am deschis cu TVA imi spune ca inca ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala bubulina333 bubulina333 Daca imi fac o intreprindere individuala in Romania am voie sa cumpar produse in Italia si sa le vand tot in Italia??Sau e neaparat nevoie sa imi deschid o ... (vezi toată discuția)