avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO pentru o persoana care intra in concediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO pentru o persoana care intra in concediu de maternitate.

Avem o persoana care luna viitoare intra in concediu de maternitate.Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cum ii calculez concediul de odihna?#-o
Iau in calcul si perioada concediului de maternitate sau efectiv numai zilele lucrate pana la intrarea in concediu de maternitate?:hammer:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 17 Iunie 2011
Se ia in calcul numai zilele efectiv lucrate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna inainte de ccc georgianasorina georgianasorina Buna ziua, ma intereseaza cum se calculeaza concediul de odihna pe anul 2020 daca eu incepand cu 01.04.2020 intru in concediul prenatal. Calculul il fac 21 ... (vezi toată discuția)
Calcularea concediului de odihna la gravide nobody_else91 nobody_else91 Buna ziua, Sunt insarcinata in 27 saptamani (6 luni si o saptamana) si in 26 septembrie o sa intru in concediu de maternitate(prenatal). Doresc sa imi iau ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Angel06 Angel06 Buna seara, Am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta,va rog.As dori sa stiu daca zilele de concediu de maternitate (cele 126 zile) formate din concediu ... (vezi toată discuția)