avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

buna ziua am o nelamurire am inteles ca daca nu stii adresa parinetlui care ar trebui sa plateasca pensia alimentara minorului nu o va plati. este adevarat ? ca mai nou am aflat ca sau schimbat legile din oct 2010 multumesc
pentru chemarea in judecata a paratului ai nevoie de domiciliul acestuia pentru a fi citat .Il citezi la ultimul domiciliu cunoscut si instanta va face adresa la politie evidenta poersoanei pentru a indica domiciliul actual. La fel si cu locul de munca , trebuie sa il indici , ca instanta nu are de unde sa stie unde se face poprirea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citarea paritului ContSters382135 ContSters382135 In vederea recuperarii servitutii de trecere va trebui sa il chem in judecata dar nu cunsc adresa din buletin . Ce fac ? Il citez la adresa unde cer servitutea ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata cu adresa necunoscuta emilianconstantin emilianconstantin Sotia cumnatului meu a parasit domiciliul comun si locuieste la o adresa necunoscuta . Cumnatul meu intentioneaza in prima faza sa o actineze in judecata ... (vezi toată discuția)
Care este dovada, respectiv demersurile necesare pentru aflarea noului domiciliu în germania al pârâtului citat cu ultimul domiciliu cunoscut în germania? Popescu2012 Popescu2012 Care este dovada, respectiv demersurile necesare pentru aflarea noului domiciliu din Germania al pârâtului citat cu ultimul domiciliu cunoscut în Germania? ... (vezi toată discuția)