In vederea recuperarii servitutii de trecere va trebui sa il chem in judecata dar nu cunsc adresa din buletin . Ce fac ? Il citez la adresa unde cer servitutea de trecere sau la ultima adresa pe care o am dintr-un ac oficial , adresa ce era in buletin > Am aflt ca s-a mutat de la acea adresa
Daca reclamantul invedereaza motivat ca nu a reusit sa afle domiciliul paratului sau alt loc unde ar putea fi citat potrivit legii, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, instanta va putea incuviinta citarea acestuia prin publicitate.
Nu este suficient ca reclamantul sa afirme, ci el trebuie sa dovedeasca ca a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a afla domiciliul paratului. In practica se recurge la efectuarea unei adrese catre institutiile care detin date asupra domiciliului persoanelor fizice.
Daca urmare a citarii prin publicitate paratul nu se prezinta, instanta numeste un curator dintre avocatii baroului care sa reprezinte interesul paratului, onorariul avocatului urmand sa-l achite in avans reclamantul.
O adresa catre Serviciul de Evidenta Populatiei din localitatea paratului poate indica adresa de domiciliu a acestuia catre instanta. Mai ales ca stiti care este si ultimul domiciliul din cartea de identitate, va fi relativ simplu sa-l gaseasca. Daca stiti locul de munca al acestuia, din nou citarea se poate face si la locul de munca.
Custodie comuna
georgetasolo
Sunt divortata de 2 ani si din pacate am custodie comuna cu fostul sot, [editat]( hotararea este definitiva si irevocabila; am divortat in 01.09.2013). Doresc ... (vezi toată discuția)