avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune in instanta

Buna ziua,

Vreau sa fac o cerere de chemare in judecata pentru succesiune dupa mama mea,mai am un frate decedat care are 2 copii si o sora in viata. Nu cunosc domiciliul nici al nepotilor, nici al surorii mele deoarece nu am pastrat legatura, cum procedez pentru a-i chema in instanta. Le stiu doar numele complete.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:27, 24 August 2015
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!!!
Buna ziua,
Trimiteti prin posta cererea indicand ultimul domiciliu cunoscut/ fara a specifica domiciliul paratilor.
Dupa inregistrarea dosarului cereti un certificat de grefa si cu acest document puteti merge la evidenta populatiei sa solicitati date in legatura cu domiciliul actual.
Ar fi foarte bine sa furnizati si alte date suplimentare (an nastere, parinti, ultim domiciliu cunoscut).
Succes.
In cazul dvs. se vor aplica preved.art.167NCPC.Citarea prin publicitate(1) Cand reclamantul invedereaza ,motivat,ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta ,nu a reusit sa afle domiciliul paratului sau un alt loc unde ar putea fi citat potrivit legii,instanta va putea incuviinta citarea acestuia prin publicitate."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citarea paritului ContSters382135 ContSters382135 In vederea recuperarii servitutii de trecere va trebui sa il chem in judecata dar nu cunsc adresa din buletin . Ce fac ? Il citez la adresa unde cer servitutea ... (vezi toată discuția)
Chemare in instanta prin ziar B_Cosmin B_Cosmin Rog sa-mi spuneti cand reclamantul trebuie sa faca publica, prin ziar, anuntarea de chemare in instanta a paratului si ce art. din codul civil o ... (vezi toată discuția)