avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare abonament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare abonament

Am un abonament la o companie de telefoane pe o durata de 2 ani, pina acum
am platit conform contract 4 euro abonament .De luna trecuta mi s-a facturat un abonament de 50 de euro fara sa ma notifice.Am trimis un fax prin care i-am sesizat, nu mi-au dat nici un raspuns si mi-au trimis notificare de plata pe doua facturi pentru ca intre timp s-a facturat in continuare pe aceeasi suma de 50 euro.
Specific ca abonamentul este pe firma .Cum pot sa procedez in continuare pentru ca filiala lor din orasul meu s-a desfiintat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:52, 17 Iunie 2011
Luati de urgenta legatura cu cel mai apropiat punct de lucru al firmei de telefonie pentru ca doar prin schimburi de fax nu rezolvati. Si valoarea vad ca e maricica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract cu companie cablu si telefonie fara daune mihaiddx mihaiddx Exista lege pentru incetarea unui contract fara daune. Compania de telefonie solicita plata tuturor facturilor pina la terminarea contractului ei numesc tot ... (vezi toată discuția)
Abuz sau incompetenta M.amalia M.amalia ......Tatal meu este abonat la o companie de telefonie fixa din 2006. In data de 22 decembrie 2010 a fost contactat telefonic de o operatoare a acestei ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii nefurnizate, hartuire firme recuperare creante ana_mirea ana_mirea Buna ziua, Sperand sa nu va plictisesc cu povestea mea apelez la Dvs., cerand un sfat in urmatoarea problema: In 2008 ca PFA am incheiat cu un operator de ... (vezi toată discuția)