avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii suspendare contract individual de munca - crestere ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

suspendare contract individual de munca - crestere copil

Buna ziua
Am o problema referitoare la Revisal. Am o colega care va intra in concediu crestere copil, prin urmare trebuie sa anunt ITM-ul. Dar uitandu-ma prin Revisal nu exista rubrica pentru suspendare, doar pentru incetare.
Cum sa fac acest lucru?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:38, 17 Iunie 2011
O sa avem rubrica probabil dupa ce apare versiunea noua.
Pai si pana atunci ce fac? ca pe 4.07.2011 se suspenda..... nu cred ca va aparea pana atunci :((
Suspendarea c.i.m. nu se opereaza in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)
Revisal saftmiki saftmiki Cum se opereaza in REVISAL suspendarea contdactului coform art.51 lit a?angajatul intra in concediu pt cresterea copilului. va multumesc (vezi toată discuția)
Completare numar contract in carnet de munca Vala Vala Am doua intrebari la care va rog sa-mi raspuneti : -care numar de inregistrare a contractului de munca se trece in carnetul de munca, cel dat de catre ... (vezi toată discuția)