avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat tratat cu nepasare de angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat tratat cu nepasare de angajator

am depus o adeverinta de salar pentru un imprumut bancar. banca suna angajatorul sa confirme datele adeverintei, angajatorul nu raspunde la telefon, sau mai bine spus nu-i pasa, de angajat si banca care il apeleaza.
ce se intampla? s-a incalcat vreun drept al angajatului ?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 18:01, 18 Iunie 2011
Va fi greu de dovedit ca angajatorul nu a raspuns a telefon. Incercati sa vorbiti cu salaiatul dela resurse umane sa raspunda acesta la apelul bancii. Este posibil sa fi indicat un numar gresit. Va dati seama ca nu avea angajatorul de unde sa stie ca un anume apel este al bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intentare proces. marian_apreutesei marian_apreutesei Buna ziua. Ma numesc Apreutesei Marian, sunt din Bacau, sunt angajat in functia de Agent interventie la o firma de paza. Pe data de 10.11.2011, am solicitat ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime in munca anii 1985-1990 fabrica timpuri noi bucuresti mb1968 mb1968 Buna ziua Cum se poate recupera adeverinta de vechime aferenta perioadei 1985-1990 lucrata la fabrica Timpuri noi Bucuresti . Acum am sunat la ei si imi spun ... (vezi toată discuția)
Sunt indeplinite sau nu conditiile unei fraude bancare? Nina1 Nina1 Buna ziua 1. In timpul casatoriei sotul a contractat un credit de imprumut la banca garantat cu imobilul. Contractul de ipoteca a fost semnat de mine si de ... (vezi toată discuția)