avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acuzare si conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acuzare si conflict de munca

am plecat de 2 luni de zile de la o firma am reclamat fostul angajator pe adresa mea de E-MAIL mia venit raspuns ce sau constatat.ACUZAT de fostii colegii unde am lucrat ca lii sa trimis E-MAIL pe numele lor unde am reclamat eu ce nereguli erau apare si acolo dar numele lor si ma acuza pe mine ca eu le-am scris in numele lor eu habar nu am ce fac in situatia asta ca au zis ca fostul angajator te poate da in judecata ca face sesizare scrisa sa vada de unde vine adresa de E-MAIL.problema poate sa fie ca cineva ma copiat pe mine a facut o adresa de E-MAIL a trimis din oras a pus numele fostilor colegii ai mei si acuzat eu, si sa distrus adresa de E-MAIL apoi acuzat eu ce fac in situatia asta daca ma da in judecata trebuie politia sa verifice calculatorul meu nu poate sa mi se aduca acuze aiurea mie.
Cel mai recent răspuns: ContSters205948 , utilizator 19:05, 17 Iunie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
NU POT SA INTRU PE [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pe nedrept silviu35 silviu35 O femeie e in divort cu sotul ei are 2 copii,aceasta femeie ma acuza pe mine ca eu i-am trimis msg pe tel ei cu pagina mea de e-mail ca vreau sa vb cu ea si ... (vezi toată discuția)
Ministerul de interne ContSters205948 ContSters205948 am plecat din firma mi-am reclamat angajatorul la MINISTERUL DE INTERNE cu o neregula cu avizul politiei ce masuri se ea. (vezi toată discuția)
Angajatorul ContSters221216 ContSters221216 AM un coleg care cineva ia trimis in numele lui E-MAIL la ITM si sa trezit cu raspuns acasa. E-MAIL trimis se zice ca din oras de la o sala de calculatoare. ... (vezi toată discuția)