avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ministerul de Interne
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ministerul de Interne

am plecat din firma mi-am reclamat angajatorul la MINISTERUL DE INTERNE cu o neregula cu avizul politiei ce masuri se ea.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:01, 17 Mai 2011
Sunteti foarte putin explicit in ceea ce ati expus ca problema. Poate ne explicati : angajatorul dvs. a savarsit o neregula cu avizul politiei, sau angajatorul dvs. functioneaza fara avizul politiei si atunci da, poate fi o neregula.....Daca doriti un raspuns, fiti explicit.
ANGAJATORUL la angajare ma trimis fara avizul politiei in deplasare si apoi mi-am facut dosarul ptr angajare si la politie cind mam intors din deplasare si 14 zile ma tinut la negru si apoi am semnat contractul.EU lam reclamat mi-am dat demisia si mia zis ca angajatorul ca sunt nebun eu lam reclamat in final ce masuri se ea in aceasta situatie am trimis un E-MAIL la MINISTERUL DE INTERNE.
Imi cer scuze, nu pot sa formulez un raspuns coerent. Ma depaseste subiectul (in forma expusa de dvs.)
EU lam reclamat prin E-MAIL lam turnat ca sia batut joc de mine pe timpul angajarii astea asa merita patronii turnatii.
Incercati in modul cel mai inteligibil /clar posibil sa explicati despre ce este vorba , despre functia pe care o ocupati si despre ce a facut angajatorul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie silviu35 silviu35 DACA procedez bine cu reclamatia. AM trimis prin e-mail si fax angajatorului pe cale amiabila sa imi plateasca cele 3 zile lucrate. UNIFORMA nu mi-a cerut-o ... (vezi toată discuția)
Acuzare si conflict de munca ContSters205948 ContSters205948 am plecat de 2 luni de zile de la o firma am reclamat fostul angajator pe adresa mea de E-MAIL mia venit raspuns ce sau constatat.ACUZAT de fostii colegii unde ... (vezi toată discuția)
Angajatorul ContSters205948 ContSters205948 ACUM 2 luni am plecat din firma mi sa dat salariul am trimis pe cineva prin procura sa imi ridice banii.PE fostul angajator lam reclamat la ITM,garda ... (vezi toată discuția)