avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJATORUL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJATORUL

AM un coleg care cineva ia trimis in numele lui E-MAIL la ITM si sa trezit cu raspuns acasa. E-MAIL trimis se zice ca din oras de la o sala de calculatoare. ANGAJATORUL ia spus ca ITM ea aratat cine la reclamat.DAR el nu a scris nu are calculator acasa ce poate face in final.FACE sesizare la ITM si afla de unde vine E-MAIL si daca il afla pe ala care a reclamat in numele lui il poate da in judecata sau se anuleaza sesizarea in final.
elvis27 a scris:

AM un coleg care cineva ia trimis in numele lui E-MAIL la ITM si sa trezit cu raspuns acasa. E-MAIL trimis se zice ca din oras de la o sala de calculatoare. ANGAJATORUL ia spus ca ITM ea aratat cine la reclamat.DAR el nu a scris nu are calculator acasa ce poate face in final.FACE sesizare la ITM si afla de unde vine E-MAIL si daca il afla pe ala care a reclamat in numele lui il poate da in judecata sau se anuleaza sesizarea in final.

:offtopic: Interventie moderator
Nu cred ca este cazul sa scrieti in numeele acelei persoane ... acea persoana a primit deja raspuns pe acest forum ...este vorba despre userul @ lazar27.

AM inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu angajatorul ContSters205948 ContSters205948 AM primit un raspuns de la ITM ca am facut o sesizare prin E-MAIL,dar angajatorul vrea sa ma dea afara si mia zis sa ii demostrez ca nu sint eu.TRIMIT prin ... (vezi toată discuția)
O problema cu fostul angajator ContSters205948 ContSters205948 PROBLEMA este ca din auzite fostul angajator vrea sa imi faca rau ce am auzit de la unii colegi o fii adevarat sau o inscenare asta nu stiu.UNDE lucrez vor sa ... (vezi toată discuția)
Politia sau procuratura ContSters233635 ContSters233635 POLITIA si procuratura ca sa intocmeasca un dosar penal sau urmarire penala trebuie sa aiba martori,filmari video si prindere in flagrant ca sa aiba toate ... (vezi toată discuția)