avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJATORUL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJATORUL

AM un coleg care cineva ia trimis in numele lui E-MAIL la ITM si sa trezit cu raspuns acasa. E-MAIL trimis se zice ca din oras de la o sala de calculatoare. ANGAJATORUL ia spus ca ITM ea aratat cine la reclamat.DAR el nu a scris nu are calculator acasa ce poate face in final.FACE sesizare la ITM si afla de unde vine E-MAIL si daca il afla pe ala care a reclamat in numele lui il poate da in judecata sau se anuleaza sesizarea in final.
elvis27 a scris:

AM un coleg care cineva ia trimis in numele lui E-MAIL la ITM si sa trezit cu raspuns acasa. E-MAIL trimis se zice ca din oras de la o sala de calculatoare. ANGAJATORUL ia spus ca ITM ea aratat cine la reclamat.DAR el nu a scris nu are calculator acasa ce poate face in final.FACE sesizare la ITM si afla de unde vine E-MAIL si daca il afla pe ala care a reclamat in numele lui il poate da in judecata sau se anuleaza sesizarea in final.

:offtopic: Interventie moderator
Nu cred ca este cazul sa scrieti in numeele acelei persoane ... acea persoana a primit deja raspuns pe acest forum ...este vorba despre userul @ lazar27.

AM inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu angajatorul ContSters205948 ContSters205948 AM primit un raspuns de la ITM ca am facut o sesizare prin E-MAIL,dar angajatorul vrea sa ma dea afara si mia zis sa ii demostrez ca nu sint eu.TRIMIT prin ... (vezi toată discuția)
O problema cu fostul angajator ContSters205948 ContSters205948 PROBLEMA este ca din auzite fostul angajator vrea sa imi faca rau ce am auzit de la unii colegi o fii adevarat sau o inscenare asta nu stiu.UNDE lucrez vor sa ... (vezi toată discuția)
O adeverinta neeliberata ptr somaj silviu35 silviu35 CIND se sesizeaza ITM si A.J.O.F.M in cit timp trebuie ca fostul angajator sa elibereze o adeverinta ptr somaj. IAM trimis fostului angajator o cerere sa imi ... (vezi toată discuția)