lazar27 a scris:
PROBLEMA este ca din auzite fostul angajator vrea sa imi faca rau ce am auzit de la unii colegi o fii adevarat sau o inscenare asta nu stiu.UNDE lucrez vor sa faca scris prin E-MAIL in numele meu unde lucrez plingere la ITM ca sa imi pierd locul de munca cum procedez fac sesizare inainte ITM si MINISTERULUI muncii sa am o acoperire in final sa nu ea in consideratie sesizarea.CIND trimiti o sesizare prin E-MAIL apare codul de abonat.CUM procedez in final.
:
offtopic: Interventie moderator
Stimata doamna /domn
Cred ca v-am atentionat de cateva ori pentru deschiderae mai multor topicuri pe Forum cu aceeasi vesnica problema a dvs. si se pare ca nu ati inteles sa respectati acest Regulament, prin urmare va adresez inca o data rugamintea de a respecta acest Regulament.
In cazul in care veti proceda la fel si pe viitor , va fac cunoscut ca topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.
Va multumesc pentru intelegere.