avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o problema cu fostul angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o problema cu fostul angajator

PROBLEMA este ca din auzite fostul angajator vrea sa imi faca rau ce am auzit de la unii colegi o fii adevarat sau o inscenare asta nu stiu.UNDE lucrez vor sa faca scris prin E-MAIL in numele meu unde lucrez plingere la ITM ca sa imi pierd locul de munca cum procedez fac sesizare inainte ITM si MINISTERULUI muncii sa am o acoperire in final sa nu ea in consideratie sesizarea.CIND trimiti o sesizare prin E-MAIL apare codul de abonat.CUM procedez in final.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 3 Septembrie 2011
1. Deocamdata va bazati numai pe supozitii, nu aveti o dovada ca fostul angajator vrea sa va faca un rau.
2. Nu are cum sa faca sa va pierdeti locul de munca. Pierderea locului de munca depinde de dvs. si de angajatorul actual.
3. ITM nici nu se baga in asemenea treburi, nu intra in atributiile sale.
Si pe de alta parte, nu sunt un foarte bun cunoscator in domeniul IT, dar din cate stiu se poate identifica destul de usor sursa de unde se trimite un e-mail, fiecare calculator avand un fel de cod "numeric" personal...asta daca ideea copilareasca a "prietenilor" d-voastra se adevereste!
Numai bine!
lazar27 a scris:

PROBLEMA este ca din auzite fostul angajator vrea sa imi faca rau ce am auzit de la unii colegi o fii adevarat sau o inscenare asta nu stiu.UNDE lucrez vor sa faca scris prin E-MAIL in numele meu unde lucrez plingere la ITM ca sa imi pierd locul de munca cum procedez fac sesizare inainte ITM si MINISTERULUI muncii sa am o acoperire in final sa nu ea in consideratie sesizarea.CIND trimiti o sesizare prin E-MAIL apare codul de abonat.CUM procedez in final.

:offtopic: Interventie moderator
Stimata doamna /domn

Cred ca v-am atentionat de cateva ori pentru deschiderae mai multor topicuri pe Forum cu aceeasi vesnica problema a dvs. si se pare ca nu ati inteles sa respectati acest Regulament, prin urmare va adresez inca o data rugamintea de a respecta acest Regulament.

In cazul in care veti proceda la fel si pe viitor , va fac cunoscut ca topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statele de salarii silviu35 silviu35 CONFORM legii ca sa imi verific semnatura pe statul de salariu trebuie sa merg in instanta si cum se schimba procedurile civile e o pierdere de timp in ... (vezi toată discuția)
Litigi de munca marcelmunteanu marcelmunteanu lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata, si lucrez de 8 luni in fiecare luna 240 de ore si sunt platit pe 168 de ore.ce pot face (vezi toată discuția)
Amenintare Marius Nou Marius Nou azi am primit a nu stiu cata foaie de la patronul meu in care imi spune ca ma concediaza din motive de reorganizare firma. la plecare mi-a spus sa-i dau cheia. ... (vezi toată discuția)