avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... STATELE DE SALARII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

STATELE DE SALARII

CONFORM legii ca sa imi verific semnatura pe statul de salariu trebuie sa merg in instanta si cum se schimba procedurile civile e o pierdere de timp in instanta pot sa fac o sesizare la MINISTERUL JUSTITIEI sa intervina la ITM sa mi le dea.
ITM mia raspuns la sesizare sa ma adresez instantei judecatoresti.
CUM procedez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:14, 19 Octombrie 2011
Ministerul Justitiei nu are cum sa intervina la ITM , in acest caz ...

Daca ati depus cererea de chemare in judecata , atunci solicitati instantei sa ceara de la ITM copii de pe statele de plata depuse de catre fostul dvs angajator ...

:offtopic:
Va adresez , o ultima rugaminte, de a nu mai deschide inca o data topicurile pe care le-ati deschsi sub alte nume de utilizator si pentru care ati primit raspuns ... in caz contrar, aceste topic-uri si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema cu fostul angajator ContSters205948 ContSters205948 PROBLEMA este ca din auzite fostul angajator vrea sa imi faca rau ce am auzit de la unii colegi o fii adevarat sau o inscenare asta nu stiu.UNDE lucrez vor sa ... (vezi toată discuția)
Functionar public sony_kelly sony_kelly as dori un raspuns va rog vreau sa concurez pe postul de operator rol intr-o primarie si as dori sa aflu daca facultatea de administratie publica ma ajuta ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca in timpul preavizului RAMIVA84 RAMIVA84 am si eu o nelamurire: sora mea este in perioada de preaviz.maine este ultima zi dar nu se poate prezenta pentru ca trebuie sa mearga la un interviu pentru un ... (vezi toată discuția)