azi am primit a nu stiu cata foaie de la patronul meu in care imi spune ca ma concediaza din motive de reorganizare firma. la plecare mi-a spus sa-i dau cheia. eu trebuie sa mai stau pana pe 19 martie. cred ca nu vrea sa ma mai lase sa ma trec pe prezenta ca sa-mi desfaca contractul de munca. nu stiu ce valabilitate au actele pe care mi le-a dat ca sunt din date diferite. cica sunt concediat de pe 20februarie, mi s-a dat o instiintare pe 23 februarie si alta pe 25februarie.
m-a amenintat ca daca nu dau cheia azi o sa am mari probleme. cui ma adresez? e normal asa?
am mai sesizat la itm probleme de genul asta si mi s-a spus ca nu e treaba lor sau in alte cazuri ca primesc raspuns peste 30 de zile, iar eu eram presat atunci pe moment...
nu e normal de nici o culoare. predarea cheilor, a cartelei de acces, a oricaror obiecte de inventar se face in momentul in care se completeaza de catre angajator foaia de lichidare, care se preda angajatului, odata cu decizia de incetare a raporturilor de munca si alte acte care ii sunt inmanate, dupa caz. nu inainte, nu atata vreme cat persoana mai functioneaza sau figureaza ca angajat al firmei. In plus, tot ce predati trebuie insotit de PV, semnat de ambele parti si datat, in mod obligatoriu.
:offtopic: Interventie moderator
@ Marius Nou
Nu mai adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.
Statele de salarii
silviu35
CONFORM legii ca sa imi verific semnatura pe statul de salariu trebuie sa merg in instanta si cum se schimba procedurile civile e o pierdere de timp in ... (vezi toată discuția)
Functionar public
sony_kelly
as dori un raspuns va rog
vreau sa concurez pe postul de operator rol intr-o primarie si as dori sa aflu daca facultatea de administratie publica ma ajuta ... (vezi toată discuția)