avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inselat, ce e de facut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inselat, ce e de facut

Eu am muncit la o firma timp de 3 luni, perioada in care mi s-a promis ca mi se face contract de munca. Nu mi s-a facut contract dar nici bani nu am primit pentru munca depusa. Eu detin in momentul de fata un echipament ce apartie firmei si mi-a fost imprumutat care, daca l-as vinde, mi-as recupera banii.

Cum pot sugera patronului ca as putea face treaba asta fara ca acesta sa o ia ca pe o amenintare. Si cel mai important, daca se duce la politie, pot pati ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:42, 18 Iunie 2011
Eu va spun rezolvarea pe cale legala. Faceti o sesizare scurta la ITM. (fara ca sa stie cineva) aratati de cand lucrati si promisiunile facute, deasemeni aratati ca nu va platit pentru munca prestata.. Va garantez ca o sa va plateasca cu varf si indesat,,,:((
multumesc pentru raspuns!
Depuneti la Inspectoratul Teritorial de Munca si /sau Inspectia Muncii o sesizare in care relatati aceste aspecte .
Dea semenea, puteti actiona in instanta pe angajator pentru recuperarea drepturilor salariale, intrucat ITM-ul constata dar nu-l poate obliga pe angajator sa va plateasca ceea ce va datoreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cititi va rog... probleme litigiu de munca. amenintari neplata salariului.contract de munca dorudoru dorudoru Fostul angajator ma ameninta ca ma distruge..Iar daca am curajul sa-l dau in judecata.La martor va taia tendoanele de la picioare. Pana pe data de: ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu-mi plateste salariul GEORGEVELICA GEORGEVELICA Cum sa fac o sesizare la ITM va rog daca am lucrat 2 saptamani la Georgia Construct sau cum este cunoscuta firma ca Pagini de Constructii din Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Salariu neîncasat Loredana Moldovan Loredana Moldovan Fiul meu de 18 ani a lucrat pentru 9 zile (zilele orașului) la un stand unde vindea bere i s-au promis bani intre 70-100lei/ zi. Sunt 3 saptmani de când se ... (vezi toată discuția)