avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere

Va rog mult daca poate sa-mi spuna cineva,daca contractul de inchiriere trebuie intocmit la notar sau nu este obligatoriu. Sunt grefier debutant si imi trebuie pentru decontarea chiriei. Multumesc
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 22:15, 17 Iunie 2011
Este suficient sub semnatura privata. Eventual rugati proprietarul sa va dea un exemplar inregistrat la administratia financiara ( a lui este obligatia sa il inregistreze) si sa il folositi pe acela pt decontare.
Nu e obligatoriu.Exista formulare tip la administratia financiara,se completeaza in trei exemplare,cate unul pentru proprietar si chirias si unul pe care proprietarul il inregistreaza la fisc pentru impozit.Intrebati insa si pe cei care va deconteaza daca pretind altceva.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere Katri Katri O persoană fizică doreşte să închirieze un imobil la o persoană juridică. Care sunt paşii de urmat? Încheiem un Contract de închiriere sub ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere , locator-persoana juridica, locatar-persoana fizica hambra hambra O persoana juridica poate inchiria un imobil unei persoane fizice? Daca da, ce fel de contract este valabil si unde trebuie inregistrat? cu multumiri. (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament cu mandatar costinliviu costinliviu doresc sa inchiriez un apartament in bucuresti, insa am unele dificultati! proprietarul este plecat in strainatate, are mandatar insa acesta nu domiciliaza in ... (vezi toată discuția)