avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termen garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termen garantie

Buna ziua
Am o pereche de pantofi cumparata de aproximativ 2 luni care s-au rupt la talpa am fost cu ei la magazin si au zis ca termenul de garantie oferit de ei este de 30 zile si ca nu pot sa ma ajute
Pot sa reclam la opc ?chiar daca ei sustin ca ofera doar 30 zile garantie
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 23:36, 17 Iunie 2011
Nu aveti nimic de pierdut. Nu cred ca valabilitatea unei perechi de pantofi este de 2 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare defect pantofi Amelias Amelias Buna ziua! Am cumparat o pereche de pantofi samabata, iar duminica am observat ca au un defect si ii-am dus la magazin. Au zis ca vor fi trimisi la ... (vezi toată discuția)
Garantie incaltaminte simona2006 simona2006 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns, o parere. Acum aproape o luna mi-am cumparat o pereche de pantofi de piele din magazinul CCC din ... (vezi toată discuția)
Opc - garantie pantofi de toamna cumparati vara Gabrielro22 Gabrielro22 Buna ziua, am cumparat 1 pereche pantofi iarna in septembrie( cand erau 28 grade afara ) si am inceput sa-i port in nov cand a dat frigul, intradevar am primit ... (vezi toată discuția)