avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Copie buletin trimisa prin e-mail unui angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Copie buletin trimisa prin e-mail unui angajator

Buna seara,
Am fost contactata telefonic pentru un post de promoter, si mi s-a spus sa trimit prin e-mail cateva poze cu mine, o copie dupa buletin si adresa de resedinta. Am trimis pozele si adresa de resedinta, dar ezit sa trimit copia dupa buletin, pentru ca pana acum nu am mai avut de-a face cu o astfel de cerere din partea unui angajator si nu sunt sigura daca m-ar putea afecta in vreun fel. As dori sa-mi spuneti daca in anumite cazuri asa procedeaza angajatorii.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bora Irina , utilizator 18:03, 18 Iunie 2011
Puteti da eventual datele dvs, danu copie de pe buletin, din moment ce nu v-ati intalnit inca posibilul angajator.
Si mie mi se parea ciudat ca mi se cere copie de pe buletin fara sa ne fi intalnit macar o data. Va multumesc mult pentru raspuns.
O copie dupa buletin este necesara abia dupa incheierea contractului. Pentru intocmirea dosarului personal.

Miroase a incercare de a obtine date personale exacte in scopuri ilegale. Chiar si trimiterea pozelor nu este recomandata.
Datele din actul de identitate sunt necesare la intocmirea contractului de munca,care trebuie semnat de ambele parti (angajator si angajat), inregistrat in REVISAL si transmis la ITM, cel tarziu cu o zi inaintea inceperii activitatii angajatului. Daca aveti retineri, trebuia sa-l intrebati. Pentru a se incheia contractul , mai trebuia sa stiti si dvs care este oferta angajatoruluii privind drepturile si obligatiile dvs, precum si remuneratia, si abia cand sunt de acord ambele parti se semneaza CIM.:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj ioana.alexandra ioana.alexandra Acum ceva timp a aparut un anunt pe un site de anunturi dedicat promoterilor.Firma care postase anuntul imi era cunoscuta si am spus ca sunt seriosi(cautau ... (vezi toată discuția)
Buna seara! stau in chirie si avem incheiat contract inregistrat ... Ana-maria11 Ana-maria11 Buna seara! Stau in chirie si avem incheiat contract inregistrat Anaf, doresc sa ma mut si am anuntat si proprietarul de o luna jumatate ca ma voi muta. ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal laura76c laura76c Buna ziua, Anul trecut am depus din contul meu bancar o anumita suma in contul de pariuri al sotului meu. Acum cand a vrut sa retraga un castig i s-a ... (vezi toată discuția)