avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... santaj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

santaj

Acum ceva timp a aparut un anunt pe un site de anunturi dedicat promoterilor.Firma care postase anuntul imi era cunoscuta si am spus ca sunt seriosi(cautau modele entru reclame).Caand am vorbit pe internet , si mi-a spus oferta am ramas uimita. nici macar vedetele nu primesc pe luna mii de euro pe luna pt o simpla reclama.Pentru a afla mai multe am continuat discutia.Acea persoana tot incerca sa ma conving sa vin in orasul de unde este el...Mi s-a parut ciudat pentru ca sediul mare al firmei este in Bucuresti.Il tot intrebam... de carte de vizita, de ce nu are un mai al firmei, si de ce ofera asa de multi bani.Mereu baga tot felul de motive.Mi-a spus ca daca ma intalnesc cu el imi ofera un post...(iar era ceva aiurea) i-am raspuns.. avansurilor pentru a vedea pana unde vrea sa ajunga.Imi cerea poze.. i-am trimis niste poze unde i-am spus ca sunt eu.I-am spus si prietenului meu despre oferta pe care mi-o daduse domnul... (contract pe 1 an cu sal de mii de euro)si pritenul meu i-a cam insultat.Atunci cand am vrut sa pun stop ma suna si imi spunea k nu o sa mai pot colabora niciodata cu agentie..i-am zis ok asta e, el cand a vazut ca nu mai sunt interesata spunea ca o sa imi gaseasca contracte etc.Intr-o zi i-am spus pe fata ca nu vreau sa ma intalnesc cu el si sa fiu dusa prin alte tari in calitate de......... si ca nu am incredere absolut deloc, si ca nu plec din Bucuresti.A vazut k tot nu vreau, a spus sa ne vdm in Bucuresti, si-a dat seama ca am ezitat pentru ca ii dadeam raspunsuri de genul : "nu stiu", "vedem".Intr-un final imi spune ca nu exista nici o firma de recrutare si ca toate pozele vor aparea pe internet, si imi va trimite si acasa daca nu vin la el in oras, l-am intrebat ca sa fac ce ???? mi-a raspuns: "ca sa te culci cu mine".I-am spus ca nu pot ajunge.... imediat si ca poate ajung sapt viitoare.Mi-a spus ca daca nu ajung marti o sa apar si in ziar. Ce este de facut??:|X-(#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: alexandrugroza , utilizator 16:23, 19 August 2011
Ce fel de poze i-ati trimis ?
Nu vreau sa va tin morala, dar sunt curios cum va incredeti in astfel de anunturi pe internet, ba mai mult...increderea in discutii cu asa-zise firme...purtate online.Orice firma care se respecta, fie ea si de promoteri, are un sediu care se poate verifica, un numar de telefon(fix si mobil), o persoana de contact si nu poarta convorbiri sau negocieri ....pe net.
Vrea sa va sperie acest domn si mi se pare ca si reuseste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de v-c semnat de altcineva ana11111 ana11111 Buna seara.As avea nevoie de un sfat.Am gasit un anunt pe internet legat de vanzarea unei masini.Am sunat,a raspuns un domn,mi-a dat detalii despre masina,a ... (vezi toată discuția)
Pozata nud ContSters330856 ContSters330856 Buna ziua...in cursul saptamanei acesteia , m-am intalnit cu un necunoscut , presupunand ca trebuia sa fac niste poze normale, pentru promovare de produse ... (vezi toată discuția)
Proprietari treziti-va - vanzare imobile prin agentie dasca7777 dasca7777 Nu inteleg de ce proprietarii nu dau anunturi mai multe pe siteuri si prin ziar. Oriunde sun imi raspunde o agentie imobiliara , care imi ofera detalii si care ... (vezi toată discuția)