avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Stau in chirie si avem incheiat contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Stau in chirie si avem incheiat contract inregistrat ...

Buna seara! Stau in chirie si avem incheiat contract inregistrat Anaf, doresc sa ma mut si am anuntat si proprietarul de o luna jumatate ca ma voi muta. Problema este la inchiderea contractului la Anaf de ce acte are nevoie proprietarul? Ma tot bate la cap sa ii trimit copie dupa buletin sa inchida contractul, iar mie mi s-a parut cam ciudat. Pana la urma, daca ii trebuie datele mele le gaseste pe contractul care a ramas la el.
Inca o problema, el vrea sa inchida contractul mai devreme, desi eu am platit chiria pana pe 15 luna aceasta, eu m-am mutat, dar nu a venit sa predau locuinta si automat sa-mi restituie garantia. Daca inchide contractul mai devreme e clar ca pot sa-mi iau gandul de la bani, nu?
De ce este nevoie la inchiderea contractului? Un proces verbal? Sau ce anume? Daca aveti si un model mi-ar fi de mare ajutor. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:43, 14 Octombrie 2020
Un acord de încetare încheiat între părți unde să precizați restituirea garanției, eliberarea începând cu data de


Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator
Un act scris semnat de ambele parti in care mentionati incetarea contractului cu o data specificata in clar, chiar daca predarea bunului se va face mai tarziu, eventual consemnata starea bunului imobil la momentul predarii lui.
Si pentru inchiderea contractului are nevoie de copia buletinului meu? Mi s-a parut ciudat ca a tot insistat sa-i trimit poza cu el. Multumesc pentru raspunsuri!
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normal are datele in contractul de inchiriere. Nu as zice sa il trimiteti
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De foarte multe ori copia CI este solicitata de ANAF (ambele părți), în ideea de a verifica validitatea contractului și de a avea datele părțile contractante în caz de nevoie.

Alte discuții în legătură

Legalitate antecontract inchiriere pauneasca2 pauneasca2 In conditiile in care mie ca viitor chirias mi se solicita de catre proprietar sa platesc garantia si sa facem un \"contract de mana\", ce valabilitate are un ... (vezi toată discuția)
Copie buletin trimisa prin e-mail unui angajator pauladyana pauladyana Buna seara, Am fost contactata telefonic pentru un post de promoter, si mi s-a spus sa trimit prin e-mail cateva poze cu mine, o copie dupa buletin si adresa ... (vezi toată discuția)
Poza cu buletin Valentina2022 Valentina2022 Buna ziua! Cand am inchiriat o camera.. mi-a facut poza la buletin.. poate sa faca ceva cu poza? P.S. era persoana fizica (vezi toată discuția)